pakjekans

Stoppen-met-roken-groepstrainingen ‘Pakje kans’

De Pakje Kans training behoort tot een van de meest effectieve ondersteuningsmethoden om te stoppen met roken en maakt de kans op succes vele malen groter dan stoppen met roken op eigen houtje.

Pakje Kans is een training waarbij men in groepsverband stopt met roken.
Lees meer…

face_to_face_begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Als u niet houdt van stoppen met roken in groepsverband kunt u ook kiezen voor een persoonlijke begeleiding. U wordt 10 weken begeleid door uw eigen begeleider in de vorm van telefonische coaching.
Lees meer…

succes-bv

Bedrijfstrainingen

Bewezen is dat niet rokers zich beter kunnen concentreren en minder vaak ziek zijn. Door het aanbieden van een stoppen met roken training binnen uw bedrijf wordt de gezelligheid van het samen roken omgezet in de kracht van samen stoppen met roken.
Lees meer…

bezoek_aan_huis

Bezoek aan huis

Als u wilt stoppen met roken en niet in staat bent het spreekuur in Leeuwarden of Drachten te bezoeken dan kunnen we bij u thuis een intakegesprek houden.

Dit geldt alleen voor zieken en mantelzorgers.

begeleiding_op_friese_eilanden

Begeleiding op de Friese eilanden

Het Steunpunt stoppen met roken komt naar de eilanden als er vijf personen of meer willen stoppen met roken en individueel begeleid willen worden.

Kent u een groepje gemotiveerde mensen en heeft u een locatie om bij elkaar te komen (eventueel bij iemand thuis), laat het ons weten.

pregnant

Rookvrij zwanger

GGD Fryslân organiseert in samenwerking met het Steunpunt stoppen met roken speciaal voor zwangere vrouwen de stoppen met roken training Pakje Kans. Deze training bestaat uit vijf bijeenkomsten van een uur en twee terugkom bijeenkomsten.
Lees meer…

 

Stoppen met roken is….

meer lucht
meer tijd overhouden
niet meer hoesten